Proef het verschil bij Uw Slager Ron van den Broek

Uw Slager Ron van den Broek al vele malen bekroond

 Al vele jaren worden er producten opgestuurd naar vakwedstrijden. Verschillende producten krijgen het predicaat “MET GOUD BEKROOND”. Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne-en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Ons absolute hoogte punt was dat onze gevulde grillworst gekozen werd tot Nederlands kampioen met de vermelding in het jury rapport "daar rij je voor om".

Ook het behalen van kampioen rood bont vrouwelijk vee tijdens de paasvee tentoonstelling in Schagen en 2e op het nationaal kampioenschap in s'Hertogenbosch waren hoogtepunten voor ons.

Hieronder onze bekroonde producten:

 • Paardenworst
 • Achterham
 • Rookworst
 • Filet American
 • Andijker stoofschotel
 • Grillworst
 • Gevulde grillworst-Nederlands kampioen
 • Koude hapjes schotel


(H)eerlijk vlees

Rundvlees, Lekker van dichtbij

Wat lekker is, hoeft niet van ver te komen en dat geldt zeker voor ons rundvlees. Ons mooie rundvlees is afkomstig van het verbeterd Rijn-Maas-IJssel veeras waar we altijd mee bezig zijn en waarmee we door de jaren heen veel prijzen op tentoonstellingen hebben weten te winnen.Samen met Gilles van Dalen en Dick Wever van Van Dalens Vleescentrale uit Schagen selecteren wij de runderen zelf bij de boeren. Deze mooie roodbonte koeien worden grootgebracht met oog voor dieren welzijn, goede voeding en een natuurlijke omgang tussen koe en kalf. De koeien en kalveren op de boerderij lopen zo lang het weer het toe laat het grootste deel van het jaar buiten. De binnen verblijven zijn grotendeels open. Dit zorgt voor veel frisse lucht. De dieren liggen op een dik bed van stro en krijgen hoogwaardige en natuurlijke voeding als hooi, maïsmeel en tarwe. Rust  ,ruimte en een uitgebalanceerd voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. Het vlees is mager, smaakvol, mals, bevat veel vitamine B en D, kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen als ijzer en zink. Liefhebbers van puur rundvlees laten genieten in combinatie met dierenwelzijn.......daar ligt onze uitdaging.

Heydehoeve, de smaak van vrüger!

Heerlijk varkensvlees van de Heydehoeve, in 2012 uitgeroepen tot het lekkerste en meest duurzame varken van Nederland.

Duroc varkens staand bekend om hun uitstekende vleeskwaliteit. Het vlees is vol van smaak en is mals en sappig. De unieke smaak van Duroc volstaat met het op smaak brengen met enkel wat zout en versgemalen peper. Natuurlik kunt u eindeloos variëren met kruiden en bereidingen. Het vlees van deze varkens past in een gezond menu. Uiteraard groeien de varkens op zonder groeihormonen. Door een goed leefklimaat en strenge hygiëne in de stal zijn de varkens gezond en worden er zeer weinig medicijnen gebruikt. Zo garanderen wij u niet alleen (h)eerlijk vlees maar ook veilig vlees.

Geen inspiratie? Uw Slager helpt u graag.

Kiest u bewust & voor smaak? Kies voor Boerderijkip!

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan. De Boerderijkip kan langzaam opgroeien bij een normaal dag– en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend. Dit resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip en dat proeft u!

3 garanties voor een verantwoorde smaak:

 1. (H)eerlijke Hollandse Scharrelkip
 2. Kippen scharrelen in overdekte vrije uitloop
 3. Ambachtelijke smaak, dankzij beter leven & vakmanschap