Proef het verschil bij Uw Slager Ron van den Broek

Uw Slager Ron van den Broek

al vele malen bekroond

 

Al vele jaren worden er producten opgestuurd naar vakwedstrijden. Verschillende producten krijgen het predicaat “MET GOUD BEKROOND”. Deze producten moeten voldoen aan strenge hygiëne-en smaakeisen en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters.

Ons absolute hoogte punt was dat onze gevulde grillworst gekozen werd tot Nederlands kampioen met de vermelding in het jury rapport "daar rij je voor om".

Ook het behalen van kampioen rood bont vrouwelijk vee tijdens de paasvee tentoonstelling in Schagen en 2e op het nationaal kampioenschap in s'Hertogenbosch waren hoogtepunten voor ons.

Hieronder onze bekroonde produkten:

Paardenworst

Achterham

Rookworst

Filet American

Andijker stoofschotel

Grillworst

Gevulde grillworst-Nederlands kampioen

Koude hapjes schotel

 

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Uw Slager Ron van den Broek

Middenweg 65b
1619BN Andijk
0228593767

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit