Overig assortiment

Maaltijd en grill
Geen zin of tijd om te koken? Bij Uw Slager kunt u terecht voor een wisselend assortiment maaltijden, afgestemd op het seizoen. 's Winters ouderwets lekkere stamppotten en zomers lekkere zomerse gerechten, er is altijd volop keus!

Ook kant en klare onderdelen voor een lekkere maaltijd liggen vers gegaard voor u klaar! Wat dacht u van gegrilde kippenbouten, spareribs of onze beroemde slagersgehaktballen!

Vleeswaren

Uit de grill
Vers gegrild is het credo bij onze lekkere gegrilde vleeswaren, allemaal uit eigen keuken. Van diverse smakelijke rollades, malse rosbief tot de lekkerste grillworst en zeeuwsspek soorten. Alles wordt doorlopend vers voor u gegrild!

Uit eigen worstmakerij
Veel van onze producten worden vervaardigd in onze eigen worstmakerij. Natuulijk met veel aandacht en vakmanschap.

Hapjesschalen/Saladeschotels
Een feestje, verjaardag, receptie of een ander gezellig samenzijn en geen tijd of zin in lange voorbereidingen voor lekkere verassende hapjes? Uw Slager biedt uitkomst. In overleg met u maken wij de lekkerste hapjesschotels. Van gewoon tot luxe, wij doen ons uiterste best om van uw hapjes schalen iets bijzonders te maken!


Warm en/of koud buffet
U heeft iets te vieren en u wilt uw gasten een lekkere maaltijd bieden? Een warm en koud buffet van Uw Slager laat uw gasten smullen! U geeft aan wat u uw gasten wilt aanbieden en in overleg met u zorgen wij dat dit geheel naar uw wens ingericht wordt. Vervolgens leveren wij op de afgesproken tijd uw buffet (warm) op locatie, uiteraard met professionele apparatuur.

Uw Slager Ron van den Broek

Middenweg 65b
1619BN Andijk
0228593767

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit