(h)eerlijk vlees

Proef het verschil bij Uw Slager

Uw Slager is continue bezig met de selectie van het beste en meest lekkere assortiment.

Lekker van dichtbij

Wat lekker is, hoeft niet van ver te komen en dat geldt zeker voor ons rundvlees. Ons mooie rundvlees is afkomstig van het verbeterd Rijn-Maas-IJssel veeras waar we altijd mee bezig zijn en waarmee we door de jaren heen veel prijzen op tentoonstellingen hebben weten te winnen.Samen met Gilles van Dalen en Dick Wever van Van Dalens Vleescentrale uit Schagen selecteren wij de runderen zelf bij de boeren. Deze mooie roodbonte koeien worden grootgebracht met oog voor dieren welzijn, goede voeding en een natuurlijke omgang tussen koe en kalf. De koeien en kalveren op de boerderij lopen zo lang het weer het toe laat het grootste deel van het jaar buiten. De binnen verblijven zijn grotendeels open. Dit zorgt voor veel frisse lucht. De dieren liggen op een dik bed van stro en krijgen hoogwaardige en natuurlijke voeding als hooi, maïsmeel en tarwe. Rust  ,ruimte en een uitgebalanceerd voedingsschema garanderen een groter welzijn van de dieren. Het vlees is mager, smaakvol, mals, bevat veel vitamine B en D, kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen als ijzer en zink. Liefhebbers van puur rundvlees laten genieten in combinatie met dierenwelzijn.......daar ligt onze uitdaging.

 

 

 

 

 

Heydehoeve, de smaak van vrüger!

Heerlijk varkensvlees van de Heydehoeve, in 2012 uitgeroepen tot het lekkerste en meest duurzame varken van Nederland.

Duroc varkens staand bekend om hun uitstekende vleeskwaliteit. Het vlees is vol van smaak en is mals en sappig. De unieke smaak van Duroc volstaat met het op smaak brengen met enkel wat zout en versgemalen peper. Natuurlik kunt u eindeloos variëren met kruiden en bereidingen. Het vlees van deze varkens past in een gezond menu. Uiteraard groeien de varkens op zonder groeihormonen. Door een goed leefklimaat en strenge hygiëne in de stal zijn de varkens gezond en worden er zeer weinig medicijnen gebruikt. Zo garanderen wij u niet alleen (h)eerlijk vlees maar ook veilig vlees.

Geen inspiratie? Uw Slager helpt u graag.

Passie voor kwaliteit... Ambachtelijk lekker!

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en lekkerste vleeswaren. Ons assortiment wordt gekenmerkt door; Ambachtelijk vakmanschap, Traditie in smaak en Passie voor kwaliteit.

Dat betekent dat u bij Uw Slager altijd de beste kwaliteit koopt. Lekker, vers en mals. Bovendien worden de meeste van onze producten in eigen huis gemaakt. Zo kunnen wij u gegarandeerd de meest smaakvolle producten bieden, van échte slagerskwaliteit. Wij vinden het bovendien belangrijk u keuze te bieden en inspiratie in de vorm van bereidingstips, productinformatie en smaakvolle recepten.

Wij hebben alles in huis wat u van een ambachtelijke specialist mag verwachten. Van gehakt, saucijzen of ouderwets lekker suddervlees, tot en met de lekkerste vleesspecialiteiten voor de feestdagen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Uw Slager is dé vleeswarenspecialist

Veel van onze vleeswaren en worstsoorten worden op ambachtelijke wijze, volgens beproefde recepturen in eigen keuken gemaakt. U proeft het verschil! Van gekookte ham tot rollade, van gebraden fricandeau tot malse rosbief en diverse soorten grillworst. De lekkerste vleeswaren voor op brood, als snack of bijvoorbeeld als voorgerecht. We snijden het graag vers voor u af, in de door u gewenste portie!

Buitenlandse vleeswaren

En wat dacht u van onze buitenlandse vleeswaren. We halen speciaal voor u de beste vleeswaren, worstsoorten en delicatessen uit onder ander Spanje en Italië. Denk bijvoorbeeld aan de authentieke Parma- en Serranoham, smaakvolle salami’s of de échte Spaanse fuet.

Een traktatie voor uzelf en voor uw gasten!
 

Onze salades en patésoorten

Proeft u ook eens onze gevulde toastsalades, maaltijdsalades en patés. Uw Slager heeft een ruim aanbod. Uiteraard ontbreken de bekendste soorten hier niet in; zoals filet-americain, kip-kerrie of een rundvleessalade. Heerlijk voor op brood, op toast of als maaltijd.
Heeft u een feestje en krijgt u visite, dan kunnen wij tevens een saladeschotel volledig naar wens voor u opmaken. Wij zorgen voor een complete schotel, luxe opgemaakt met heerlijke verse producten.

Speciaal voor u gemaakt

Wilt u wel eens iets nieuws, iets bijzonders of verrassends proberen? Dan heeft Uw Slager de perfecte oplossing. Iedere twee weken vindt u bij Uw Slager een andere, unieke vleesvariatie... Speciaal voor u gemaakt!

Bijzonder creatief
De Speciaal voor u gemaakt producten bestaan altijd uit een heerlijk stukje vlees, bereid met bijzondere kruiden, marinades en/of met een speciale vulling. Daarbij krijgt u tips van Uw Slager mee voor het bereiden van de specialiteit. Zo zet u uw gasten en uzelf een heerlijke maaltijd voor met een originele vleescreatie die u nergens anders vindt.

 

Voordeelpakker

Soms is het gewoon fijn en vaak ook nodig: gemakkelijk en snel een stukje vlees op tafel zetten. Maar naast het feit dat het snel klaar moet zijn, wilt u ook iets lekkers eten tegen een eerlijke prijs. Daarom vindt u bij Uw Slager bijzondere 'Voordeelpakkers'. Elke week stelt Uw Slager een speciaal product samen dat eenvoudig te maken is en lekker voordelig is!

Gemakkelijk, smaakvol & extra voordelig!
Het bereidingsgemak en de eerlijke prijs staan voorop. Daarnaast maakt Uw Slager met de Voordeelpakker vaak een bijzondere variant op een eenvoudig stukje vlees, door toevoeging van leuke en smaakvolle details. Kortom, snel en smaakvol genieten!

Uw Slager Ron van den Broek

Middenweg 65b
1619BN Andijk
0228593767

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit